Moderni trendovi fitness-a

U zadnjih par godina fitness industrija na našim prostorima raste i sve je zastupljenija u medijima i na društvenim mrežama.

U moru informacija najviše se ističu postoci koji svako malo negdje u izlete na raznim portalima ili aplikacijama poput facebooka ili instagrama, a zvuče ovako 80% je prehrana, a 20% trening. Što to znači? Dal stvarno postoji formula uz pomoć koje se dolazi do tih postotaka? Koja je to računica rekla da je to tako i da su to zlatni brojevi za uspjeh pojedinca? Da bi rezultati došli i bili što kvalitetniji, trening, prehrana i odmor moraju biti zadovoljeni. Ne postoji neki magični broj izražen u postocima kojeg se moramo pridržavati ili zadovoljiti da bi postigli cilj.

Što to znači?

To znači da u svaki segment morate ulagati jednako. Kvalitetan trening uz lošu prehranu neće dati jednake rezultate kao trening uz dobro posloženi plan prehrane. Trening svaki dan bez adekvatnog odmora napravit će kontra efekt i opet ćete tapkati na mjestu, a osjećat ćete se umornije i slabije i bit ćete nezadovoljni svojim rezultatima i pitat ćete se gdje griješite i neće vam biti jasno. Naravno da pravila postoje i njih se treba pridržavati ako želite ostvariti cilj u fitnessu. Ako ih se pridržavamo uspjeh vam je zagarantiran. Najbolji izbor za vas je osobni trening ako ne znate kako krenuti u fitness centar. Osobni trener nije samo trener nego i učitelj i smjernica i motivacija za vaš cilj.

Vaša Taja Health Club fitness centar za žene

Zoran Lipecky

Taja HealthClub trener 

email: zoran.lipecky@gmail.com

webwww.taja.hr

Fitness svijet je svijet u kojem živim već dugi niz godina. Svaki dan cilj mi je približiti taj svijet "običnim" ljudima koji nisu upoznati sa vježbanjem i rekreaciom. Takvim pristupom želim poboljšati kvalitetu života i pokazati da vježbanje nije naporno, nego je zdravo i poželjno radi dugoročnog i boljeg načina života. Svoje znanje želim prenosit dalje na ljude oko sebe, te ujedno na taj način podučavati i buditi svijest 

HEALTH CLUB LOKACIJA

Prijedorska 30, 10000 Zagreb

HEALTH CLUB KONTAKT

091/5429 013

Prijedorska 30, 10000 Zagreb

091/5429 013

taja@taja.hr