Polovica je zime i ostalo je još mjesec dana do proljeća.

Zatopljenje koje svi čekaju, skida se veći sloj odjeće te kreću prvi vidljivi znaci dali ste radili na sebi ili ste pričali svaki ponedjeljak da krećete od idućeg. Da vam se ne dogodi tako nešto i da se ne skrivate iza odjeće u toplije doba, krajnje je vrijeme da krenete vježbati i da se pokrenete. Tijelo za ljeto radimo u zimi.

Ukratko mogu vam reći kako smo proveli zimu, tako ćemo izgledati na ljeto.

Jedan od najgorih scenarija je da uđete u ljeto s formom kojom niste zadovoljni te onda kreće kaos s prehranom- počinje izgladnjivanje; duže i iscrpno vježbanje da bi skinuli tih par kila prije ljetne sezone, a da niste svjesni kakav stres radite tijelu i što se s njime događa. Da ne bi došlo do toga, vrijeme je da krenete sada raditi na tijelu i da na vrijeme postavite ciljeve koje želite postići. Ne radite svake godine iste greške. Dajte sebi zadovoljstvo da budete zadovoljni i spremni za dolazeće godišnje doba.

Fitness centar za žene Taja Health Club nudi vam osobni trening. Osobni trener tu je za vas i može vam pomoći u ostvarivanju vašeg cilja te pomoći da na kvalitetan način dođete do rezultata i da ih održite, a ujedno da se osjećate zdravo i funkcionalno. Zapamtite da zima je ljeto i da zimi radimo tijelo za ljeto.

Zoran Lipecky

Taja HealthClub trener 

email: zoran.lipecky@gmail.com

webwww.taja.hr

Fitness svijet je svijet u kojem živim već dugi niz godina. Svaki dan cilj mi je približiti taj svijet "običnim" ljudima koji nisu upoznati sa vježbanjem i rekreaciom. Takvim pristupom želim poboljšati kvalitetu života i pokazati da vježbanje nije naporno, nego je zdravo i poželjno radi dugoročnog i boljeg načina života. Svoje znanje želim prenosit dalje na ljude oko sebe, te ujedno na taj način podučavati i buditi svijest 

HEALTH CLUB LOKACIJA

Prijedorska 30, 10000 Zagreb

HEALTH CLUB KONTAKT

091/5429 013

Prijedorska 30, 10000 Zagreb

091/5429 013

taja@taja.hr