Bilo da je riječ o estetskom oblikovanju tijela, postoperativnoj rehabilitaciji, kineziterapiji ozljeda i povreda ili prenatalnom i postnatalnom vježbanju, rad s osobnim trenerom te stalni stručni nadzor su jedan od glavnih preduvjeta uspješnosti prema vašem cilju.

Mogućnost dolazaka bez rezervacije termina treninga te planiranje i programiranje vaših trenažnih procesa i plana prehrane, upravo je ono što Taja Health Club čini jedinstvenim mjestom za vaš put prema zadovoljstvu u vlastitom tijelu. 

 

Upoznajte vaše trenere

 

Vedran Ćosić

vedran

Profesionalnost, odlučnost i predanost. Kada je riječ o trenerskim kvalitetama, tada bih prethodne tri izabrao za opis svog dugogodišnjeg uspješnog rada u programima rehabilitacije, kondicijske pripreme profesionalnih sportaša i rekreativaca te prenatalne i postnatalne tjelovježbe kao potvrde ukazanog povjerenja prema stručnosti našeg tima.

 

 

Zoran Lipecky

zoran
Fitnes svijet je svijet u kojem živim već dugi niz godina. Svaki dan cilj mi je približiti taj svijet "običnim" ljudima, koji nisu upoznati sa vježbanjem i rekreacijom. Takvim pristupom želim poboljšati kvalitetu života i pokazati da vježbanje nije naporno, nego je zdravo i poželjno radi dugoročnog i boljeg načina života. Svoje znanje želim prenositi dalje na ljude oko sebe te podučavati i buditi svijest o zdravom tijelu.
 

 

Cjenik možete pogledati ovdje

 

 

HEALTH CLUB LOKACIJA

Prijedorska 30

10000 Zagreb

Radno vrijeme

ponedjeljak-petak 15h-22h

subota 10h-12h

HEALTH CLUB KONTAKT

091/5429 013

taja@taja.hr

Prijedorska 30, 10000 Zagreb

091/5429 013

taja@taja.hr