Oblikovanje tijela - Med contour

Prvi fitness centar za žene s uslugom tretmana Med Contour-a.

Postiže rezultate bez operacije, a pritom je potpuno siguran tretman za žene i muškarce koji žele preoblikovati pojedine problematične dijelove tijela. 

Med Contour je neinvazivni tretman te je kao takav jedina alternativa operativnom zahvatu liposukcije.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog dolaska.

 

Kako djeluje tretman? 

Med contour je specijalno razvijen ultrazvučni aparat koji radi na principu niske ultrazvučne frekvencije koju omogućuju dvije snažne glave integrirane u aplikator, vakuum i posebna sonda za limfnu drenažu.

Sami zahvat sastoji se od: limfne stimulacije, ultrazvučnog tretmana i limfne drenaže. 

Limfna stimulacija bitna je za otvaranje limfnih čvorova. Nakon što smo potaknuli rad limfnog sustava započinjemo tretman ultrazvukom.

Tretman ultrazvukom djeluje na uzorke. Na tkivo i masne stanice se djeluje uz pomoć posebno oblikovanog aplikatora koji razbija membranu masnih stanica, masne stanice se uništavaju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride.

Kada je riječ o celulitu,  kao tvrdoglavom neprijatelju ženskog tijela, tretman Med Contour-om smatra se najučinkovitijim  tretmanom na svijetu, zbog mogućnosti odabira dubine djelovanja na sve vrste celulita. Tretmanom se razbija vezivno vlakno celulita, što je neophodno da se sve vrste celulita uklone iz bilo koje od kritičnih regija kao što su noge, trbuh, stražnjica i ruke.

Na kraju slijedi limfna drenaža uz pomoć koje dodatno pomažemo tijelu da eliminira oslobođenu masnoću i vodu. Kroz prirodni proces organizma višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira putem limfe, kroz mokraću, znojenjem te manji dio ide preko jetre. 

Tretman pruža iznimnu ugodu koja se opisuje kao topla dubinska masaža, a pritom ne ostavlja nikakve ožiljke ili bolove poslije tretmana te se odmah može nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima.

 

Koja područja se mogu tretirati i koliko često mogu se provoditi tretmani?

Može se tretirati svaki dio tijela ovisno željama klijenta. Dijelimo ih na: jahačke hlače, donji dio leđa, stražnjicu, bokove, noge, trbuh i ruke te tvrdokorni celulit. 

Tretman se može provoditi svakih 7 dana, i to barem 5 puta kako bi rezultat bio što bolji. Broj tretmana se može povećati, ovisno o tvrdoglavosti masnih naslaga i željenim rezultatima pojedinaca. 

 

Je li Med contour oblik mršavljenja i koliko dugo traje tretman? 

Ovakav tip tretmana razvijen je i namijenjen svima koji žele postići bolju tjelesnu formu i oblikovati točno određenu regiju tijela smanjivanjem masnih naslaga, uklanjanjem celulita te zatezanjem opuštene kože. 

Bitno je naglasiti da sami tretman nije zamjena za vježbanje i zdravu prehranu, nego je tretman preoblikovanja tijela, kod kojeg su rezultati vidljivi već nakon prvog dolaska. 

Upravo zbog toga, omogućen je odabir djelovanja dublje u tkivo, površinski ili u sve slojeve masnog tkiva, od dubljeg prema površini, ovisno o potrebi i zahtjevima klijenta. 

Tretman traje između 45 i 90 minuta ovisno o regiji koja se tretira za vrijeme tretmana. 

 

Priprema za tretman 

Na prvom tretmanu  u Taja Health Club-u vrši se detaljan pregled kritične regije uz mjerenje opsega i fotografiranje, kako bi se kasnije mogao pratiti napredak te se radi procjena za broj potrebnih tretmana za postizanje željenih rezultata. 

Broj tretmana varira od osobe do osobe te ovisi o vašem trenutnom stanju i  željama. 

 

Postoji li njega nakon tretmana i vrijeme oporavka? 

Nakon tretmana, povratak svakodnevnoj ruti je trenutačan, nema boli niti nelagode, što znači da period oporavka nije potreban. Uz dosta sna i vježbanja, vrlo je bitna i prehrana. Preporučuje se izbjegavanje svih kratkolančanih ugljikohidrata tri dana nakon tretmana. Ako biste konzumirali brzo iskoristivi ugljikohidrati, postoji rizik da se otpuštena masnoća u tijelu pohrani u drugom dijelu tijela. 

Stručno vodstvo Taja Health Club-a, educirat će vas kako pravilna prehrana rezultate tretmana radi još vidljivijima, a mogućnost vježbanja s osobnim trenerima, još dugotrajnijima. 

Zoran Lipecky

Taja HealthClub trener 

email: zoran.lipecky@gmail.com

webwww.taja.hr

Fitness svijet je svijet u kojem živim već dugi niz godina. Svaki dan cilj mi je približiti taj svijet "običnim" ljudima koji nisu upoznati sa vježbanjem i rekreacijom. Takvim pristupom želim poboljšati kvalitetu života i pokazati da vježbanje nije naporno, nego je zdravo i poželjno radi dugoročnog i boljeg načina života. Svoje znanje želim prenositi dalje na ljude oko sebe te podučavati i buditi svijest o tijelu.

HEALTH CLUB LOKACIJA

Prijedorska 30

10000 Zagreb

Radno vrijeme

ponedjeljak-petak 15h-22h

subota 10h-12h

HEALTH CLUB KONTAKT

091/5429 013

taja@taja.hr

Prijedorska 30, 10000 Zagreb

091/5429 013

taja@taja.hr